Onze drie leveringsvormen

blaastechniek

Levering met behulp van onze unieke blaastechniek is de ideale manier om zand op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Daarnaast is het tevens een snelle, eenvoudige en efficiënte manier om uw tuin op te hogen. Plaatseenbestelling.nl is de enige webshop in Nederland die zand met gebruik van blaastechniek kan leveren. Blaastechniek maakt levering op iedere willekeurige verwerkingslocatie, in de gewenste hoeveelheid mogelijk; er is voor iedere situatie een oplossing. Benieuwd hoe wij dit uitvoeren? Dat gaat als volgt:

  • de vrachtwagen met blaascombinatie wordt binnen 70 meter van de verwerkingslocatie geparkeerd; 
  • de slangen van de blaascombinatie worden uitgelegd richting de verwerkingslocatie;
  • indien nodig worden beschermingsmaatregelen getroffen voor vloer en deurposten;
  • de gewenste hoeveelheid zand wordt via de slangen naar de betreffende verwerkingslocatie geblazen;
  • wanneer de klus geklaard is worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd.

Het verplaatsen van met behulp van graafmachines en kruiwagens is heel arbeidsintensief en kost veel tijd. Levering via blaastechniek biedt een betaalbare en snelle oplossing.

big bags

Zand of grond nodig en geen ruimte om het los te laten storten? Gebruik dan de bigbags van plaatseenbestelling.nl. De bigbags worden in de meest gebruikte uitvoering van 1 m3geleverd. Onze bigbags zijn aan de bovenkant open en voorzien van een vlakke bodem. De bigbags worden aan 4 hijslussen met behulp van een kraan gelost naast de vrachtwagen.

LOs gestort

Zand of grond nodig en de bereikbaarheid is goed? Kies dan voor de voordelige optie los gestort van plaatseenbestelling.nl. De bestelde materialen worden met grote kiepwagens geleverd. De meest geschikte losplek voor zand of grond wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald.